Modieus.

Groupie Shit is modebewuste kleding gerealiseerd door een origineel design en toewijding aan detail. Met ontwerpen en kleuren die afgestemd zijn op de huidige trends, vragen onze innovatieve creaties aandacht van degenen die bewust zijn van wat ze dragen én uitstralen! Gecoördineerde sets artikelen voor mannen, vrouwen, tieners en kinderen betekent dat iedereen dezelfde look kan delen.

Premium.

Groupie Shit is van doorslaggevende premium kwaliteit. Kwaliteit die voortkomt uit toegewijde aandacht voor elk detail tijdens elk aspect van de productiefase. De kwaliteit en zorg die wij in onze kleding steken, weerspiegelt onze waarden als bedrijf. Net als de uitstekende kwaliteit van de service, omdat wij geloven dat u dat verdient.

Duurzaamheid.

Groupie Shit gelooft dat mensen veel meer verantwoordelijk kunnen zijn. We zien toe op duurzaamheid via onze supply chain. De toewijding aan de Fairwear Foundation (Corporate Social Responsibility) en de hoogwaardige certificaties (GOTS, OE 100, OE Blended, OEKO TEX, REACH) zijn daar getuigen van..